ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Εισαγωγή

Το www.onarkids.gr είναι ο «Διαδικτυακός τόπος» και το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» έκθεσης και διάθεσης προϊόντων (ενδύματα) μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην ελληνική επιχείρηση με την επωνυμία «ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ» που έχει έδρα στην ΒΑΡΔΑ επί της οδού ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 21, Τ.Κ.:27052, στην Ελλάδα με ΑΦΜ: 109887068. Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης του διαδικτυακού τόπου και αγοράς των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθορίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις περιήγησής σας στον διαδικτυακό μας τόπο και διέπουν τη σύμβαση πώλησης που συνάπτεται μεταξύ μας για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους ‘Όρους Χρήσης και Συναλλαγών και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας με οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους Χρήσης, οφείλετε να μην προβείτε σε καμία ενέργεια τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας σε αυτό. Οποιαδήποτε ωστόσο ενέργεια σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως ενδεικτικά η περιήγησή σας σε αυτό, η εγγραφή σας στο newsletter της Εταιρεία μας, ή η αγορά προϊόντων μας, λογίζεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και Συναλλαγών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανανεώνουμε τους υπάρχοντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

2. Πνευματική Ιδιοκτησία

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας.

3. Ασφάλεια

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει βασική προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και την τήρηση των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών με ασφάλεια. Λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

4. Διάφορα

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Εάν κάποιο ρούχο είναι ελαττωματικό να επιστραφεί με το καρτελάκι του σε εμάς και να το αντικαταστήσουμε (εφόσον υπάρχει απόθεμα).

Όλες οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές εφόσον έχουν το καρτελάκι επάνω.

Καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο